Lees hier onze bescherming tips en adviezen!

Hond Kat Knaagdier Vogel Vis Paard Aanbiedingen
Wat heeft je hond of kat nodig als het warm wordt?

Heeft jouw hond of kat ook zo'n last van de warmte? Honden en katten kunnen hun warmte alleen kwijt via hun voetzolen of door te hijgen. Als de temperaturen stijgen heeft je huisdier dus extra grote kans op oververhitting en heeft daardoor extra zorg nodig.

Wij geven je in dit artikel een aantal tips om oververhitting bij je hond of kat te voorkomen.

> Bekijk onze tips
Verkoeling voor konijnen en knaagdieren bij warm weer

Veel knaagdieren en konijnen krijgen het met deze zomerse dagen al snel warm. Het vachtje van jouw knaagdier zorgt ervoor dat ze hun warmte niet goed kwijt kunnen. Wanneer de temperatuur boven de 20 graden uitkomt kunnen konijnen en knaagdieren er al last van hebben. Gelukkig kan je jouw dier een beetje helpen om zijn warmte kwijt te raken, zelfs op deze warme zomerdagen.

Bekijk hier de symptomen van oververhitting en hoe je het beste jouw dier veilig kan laten afkoelen

> Lees het artikel
Houd je hond koel met een hondenijsje!

Als de temperaturen oplopen, dan genieten wij graag van een heerlijk verkoelend ijsje. Jouw hond heeft dan ook wel trek in een ijskoude traktatie. Met wat natvoeding of stukjes honden worst maak je eenvoudig een lekker hondenijsje! Wij vertellen je in een paar simpele stappen hoe je een koel ijsje voor een hot dog kan maken.

Smoofl hondenijsjes

Verras je viervoeter tijdens de warme zomerdagen met de verkoelende ijstraktatie Ice Treat Mix for Dogs van Smoofl! Met deze Smoofl Honden IJsvorm kan je ijsjes maken in de vorm van een vrolijk hondenpootje. Deze Honden IJsvormpjes kan je gebruiken bij een van de vele Smoofl ijsmixen. Bekijk in deze video hoe het werkt. 

> Bekijk het recept
Bescherm je paard tegen de hitte

Paarden en pony’s kunnen relatief goed tegen zomerse temperaturen, omdat ze makkelijk kunnen zweten en daardoor goed kunnen afkoelen. Toch is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je paard of pony’s het niet te warm krijgt. In dit artikel vind je enkele tips om je paard het zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de warme zomerdagen. 

> Lees het artikel

Best verkochte verkoeling producten:

Hondenzwembad Adori
Catit drinkfontein

Adori Hondenzwembad
in 3 maten verkrijgbaar

Catit drinkfontein
Waterreservoir van 2 liter

Shop nu
Shop nu
Smoofle hondenijsje
Coolpets cooling ice disk

Smoofl hondenijsje
In 5 smaken verkrijgbaar

Coolpets koelmat
Ook geschikt voor katten en knaagdieren

Shop nu
Shop nu

Mijn account | Klantenservice | Privacy & Disclaimer | Contact | Afmelden